Від «Ангелів» — до упирів

04.03.2009
Від «Ангелів» — до упирів

Дрю Беррімор — акторка й режисерка.

Колись «погана дитина Голлівуду», а нині — шанована і навіть скромна кінозірка Дрю Беррімор укотре доводить, що зав’язала не лише з наркотиками, випивкою і хуліганством, а й із несерйозністю. Дрю, яка 22 лютого відзначила 34–річчя, тепер не лише актриса і продюсер (вона очолює власну продюсерську компанію Flower Films), а й режисер. Не виключено, що саме вона працюватиме над третьою частиною екранізації відомої «вампірської» епопеї Стефані Майєр «Сутінки».

Щоправда, наразі режисера проекту ще не затверджено, і Беррімор лише входить у групу претендентів, з якими веде переговори компанія Summit Entertainment. Однак, за даними американської преси, у зірки «Ангелів Чарлі» найбільші шанси виграти цей тендер. Дрю щойно завершила роботу над своїм режисерським дебютом, комедією Whip It! («Лясни його!»). Судячи з усього, перший млинець їй удався, бо в кінокомпанії молодою режисеркою задоволені. Оцінити працю Беррімор глядачі зможуть після 25 жовтня, коли стрічка вийде у світовий прокат.

Щодо «Сутінків–3», то ця прем’єра запланована на 30 липня 2010 року. А отже, хоч би хто став режисером, доведеться поспішати.

Нагадаємо, перший фільм про упирів вийшов восени минулого року й одразу здобув велику популярність серед прихильників такого жанру. Другий фільм за книгою Майєр «Новий місяць» знімає Кріс Вайц. Стрічка вийде на екрани в листопаді.