«Я твоє крило...»

«Я твоє крило...»

4 березня — день народження автора ста семи пісень, зокрема суперпопулярної і досі «Червоної рути», п’ятдесяти трьох інструментальних творів і музики до декількох спектаклів. Володимир Івасюк — культова для багатьох українців постать, а втім життя його залишається досі недовивченим, а смерть — загадковою.

Кредитна спілка

Кредитна спілка

Міжнародний валютний фонд готовий розглянути лист–звернення від української влади одразу, як тільки він надійде до офісу МВФ у Вашингтоні. За словами директора–розпорядника Фонду Домініка Стросс–Кана, лист про наміри, узгоджений Президентом і Прем’єр–міністром, підвищує шанси на отримання Україною другого траншу позики від МВФ. Про це пан Стросс–Кан сказав під час телефонної розмови з Президентом України Віктором Ющенком.

Винний є. А гроші де?

Винний є. А гроші де?

Прокуратура Суворовського району Херсона висунула звинувачення одному з керівників ТОВ «Херсонський машинобудівний завод» (ХМЗ). За словами прес–секретаря прокурора Херсонської області Федора Самойленка, найближчим часом справу буде передано на розгляд суду. Звинуваченому інкримінується злочин, передбачений статтею 175 Кримінального кодексу України, — безпідставна невиплата зарплати, що загрожує покаранням у вигляді штрафу або позбавленням волі до трьох років.

Півтора мільйона за добу

Півтора мільйона за добу

Діяльність київських конвертаторів–рекордсме­нів правоохоронці припинили позавчора. За словами начальника прес–центру СБУ Марини Остапенко, успішну спецоперацію співробітники управлінь СБУ в Києві та Київській області провели спільно з працівниками міліції. Оператив­ники обшукали чотири офіси тіньової фінансової структури, що розташо­вані в Дніпровському і Го­лосіївському районах столиці, й вилучили чимало готівки — понад 1,3 млн. грн. та 220 тис. іноземної валюти, а також комп’ютери, печатки та фінансову документацію фіктивних підприємств. Наразі за матеріалами СБУ порушено кримінальну справу за низкою статей Кримінального кодексу.

Немовля могло вижити

Немовля могло вижити

Кримінальну справу днями порушено за фактом неналежного виконання лікарями Кіровоградського пологового будинку №2 імені святої Анни своїх професійних обов’язків. Через недбалість медиків ще влітку в цьому пологовому будинку загинула новонароджена дитина.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики