Мосс стала жінкою

27.02.2009
Мосс стала жінкою

Кейт Мосс у фотосесії для «Нью–Йорк мегезін».

Топ–модель Кейт Мосс, яку любителі дистрофічних жінок із андрогінними фігурами вважають «іконою стилю», нарешті взялася за розум. Насамперед — зав’язала з кокаїном та іншими стимуляторами і перестала зловживати алкоголем. Тепер у манекенниці з’явилося багато вільного часу, і Кейт вирішила витратити його з користю: окрім одягу, який вона випускає спільно з мережею Topshop, найдорожча модель Британії випускатиме й парфуми.

Новий аромат від Кейт Мосс, який вона рекламуватиме сама, надійде на полиці європейських крамниць у квітні. Букет парфумів під назвою Summer Time складатиметься з нот неролі, гіркого апельсину, дерева, мускусу, півонії і троянди.

Варто відзначити, що станнім часом Кейт втратила свій «героїновий шик», за який її обожнювали любителі «кістлявої естетики». Спершу фани Мосс іще сподівалися, що кумир «просто вагітна» — це, мовляв, «не страшно», адже після народження першої доньки, Ліли Грейс, вона майже одразу схудла до попередніх параметрів (82–57–87). Але днями Кейт вразила їх сенсаційною новиною: вона не тільки не вагітна, а й задоволена тим, що поправилася!

У своєму новому образі цілком нормальна за комплекцією Мосс з’явилася на обкладинці першого весняного номера журналу «Нью–Йорк мегезін». А в інтерв’ю цьому виданню розповіла про своє ставлення до одягу і зміни в житті. «У Topshop вам не доведеться витратити цілий статок, адже люди не хочуть купувати сукні за тисячі «баксів». Хоча насправді я про маси не думаю — я просто знаю одяг. Знаю, в яких сукнях почуваюся красивою. І чітко уявляю, яка мені потрібна білизна. Я щойно почала носити ліфчики! — зізнається 35–річна Кейт. — Це просто диво! Тож саме час для колекції білизни. Я тільки–но відростила груди. Я тепер жінка! Ні, чесно, я ніколи в житті раніше не носила бюстгальтерів».

Щоправда, нові форми завдають Кейт і клопотів. «У мене тепер повноцінний розмір «В», і, щиро кажучи, я не знаю, чи подобаються мені мої груди… Якісь вони завеликі», — бідкається манекенниця. А ще друзі вже дістали її питаннями про вагітність. «Та не вагітна я! Просто набрала кілька фунтів, які відклалися у правильних місцях», — наголошує Мосс.