«Перченятко» номер вісім

26.02.2009
«Перченятко» номер вісім

Відтепер колишні учасниці мегапопулярного наприкінці минулого тисячоліття гурту «Спайс гьорлз» з повним правом можуть створювати нову групу — «Перчені мами». Бо після того, як минулої неділі Мелані Чисхолм народила донечку, бездітних серед них не залишилося.

35–річна Мелані, відома також як Мел Сі або «Спортивна Спайс», досі робила ставку на кар’єру, а не сімейне щастя. І лише минулого року збагнула, що вже час і про дітей замислитися. Зі своїм бойфрендом Томасом Старом співачка зустрічається вже сім років, тож людина він надійна, ще й заміж кличе... Словом, на шляху до поповнення в сім’ї нічого не стояло. Після народження крихітки, яку назвали Скарлет Стар, молоді батьки й справді одружаться — весілля запланували на березень. За словами Мелані, довго засиджуватися в декреті вона не планує й ось–ось розпочне роботу над своїм п’ятим сольним альбомом.

Нагадаємо, що в усіх колег Мел Сі по групі вже є діти: у «матері–героїні» Вікторії Бекхем — троє синів, у Мелані Браун — дві дочки, у Емми Бантон — син, Джері Холлівел виховує доньку. Відтак хлопчиків і дівчаток на п’ятьох мам–«перчинок» тепер порівну.