Бразильсько–сербська романтика

26.02.2009
Бразильсько–сербська романтика

Красуня Адріана Ліма.

Одружитися потайки від усіх у День святого Валентина — що може бути романтичнішим? Бразильська супермодель Адріана Ліма та її коханий, баскетболіст Марко Ярич, виявилися романтиками. Вони мало того, що стали на весільний рушничок 14 лютого, так іще й примудрилися втримати це в секреті. Щоправда, недовго: американський журнал «Піпл» днями про все дізнався й першим повідомив про те, що одна із найсексуальніших жінок світу з переліку найжаданіших наречених перейшла в когорту щасливих молодиць.

«Ми сповнені найкращих сподівань на спільне життя і неймовірно щасливі! — зізналася Ліма. — І велике бучне весілля у нас також обов’язково буде — мабуть, влаштуємо його влітку для всіх друзів і родичів». Швидше за все, гулянка відбудеться у Бразилії, на батьківщині молодої, або в рідній для Ярича Сербії. А може, і там, і там.

Із Лімою, янголом фірми «Вікторіяз сікрет», гравець команди НБА «Міннесота тімбервулвз» Ярич познайомився у 2006 році. І «втюрився» по самі вуха. При тому, що, як зізнається 29–річний спортсмен, для нього зов­сім нехарактерно закохуватися з першого погляду. «Але цього разу ситуація кардинально відмінна», — констатував суворий баскетболіст.

Минулого червня він подарував коханій на 27–річчя обручку і попросив стати його дружиною. Адріана з відповіддю навіть не вагалася.