Чеченця «дістали» в Москві

Чеченця «дістали» в Москві

Минулої ночі у Москві вбили колишнього віце–мера Грозного Гілані Шепієва. За даними правоохоронних органів РФ, вбивця підстеріг 36–річного Шепієва біля входу до під’їзду, коли той повертався додому, підійшов ззаду і двічі вистрелив у голову. Після третього, контрольного, пострілу злочинець кинув зброю на землю і зник. Слідчий комітет при прокуратурі Москви повідомив, що вбивця використав пістолет марки «Байкал».

«Мати» шахідок

«Мати» шахідок

21 січня в Іраку заарештували жінку, яка вербувала та підготувала до здійснення терактів більше 80 переважно молодих жінок–шахідок. 50– чи 51–річна Саміра Ахмед Яссім аль–Аззаві (на допитах вона заявила, що не знає дати свого народження, а лише рік — 1958), підпільне псевдо якої є Умм аль–Мумінін («Мати всіх вірних»), визнала, що 28 її вихованок здійснили терористичні акти в різних куточках країни. Це при тому, що минулого року по всьому Іраку самогубчі терористичні акти вчинили 32 жінки. Відеокасету з записом зізнання Саміри продемонстрували позавчора журналістам на прес–конференції у Багдаді.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Політика ірраціональних комплексів

Політика ірраціональних комплексів

Андрій Піонтковський — один із найцікавіших російських політологів та публіцистів, що перебуває у жорст­кій опозиції до Кремля. Нещодавно прокуратура Російської Федерації навіть намагалась «накинути» на нього статтю «екстремізм», та й не дивно, адже політолог піддав критиці не лише корумповану систему російської влади, а й «вербально замахнувся» на святая святих — особисто на Путіна. На щастя, суд не знайшов «екстремізму» в книжках науковця. Останні кілька місяців Андрій Андрійович перебуває в науковому відрядженні у США, пише книжку. І ось про що розповів «УМ» у телефонній розмові.

Всі статті рубрики