Сварки перед «Цирком»

06.02.2009
Сварки перед «Цирком»

Брітні Спірз в образі до альбому Circus.

Брітні Спірз, яка після падіння на саме дно «вилюдніла» і знову стала поп–принцесою, давненько вже не фігурувала у різних скандалах і судових розборках. Але вони не забарилися.

Так, повідомляє агенція «Франс пресс», колишній менеджер Брітні Сем Лютфі вирішив судитися зі співачкою та її батьками. У своєму позові, спрямованому до Вищого суду Лос–Анджелеса, Лютфі стверджує, ніби родина Спірз провела «наклепницьку кампанію з його дискредитації і приниження», аби достроково розірвати контракт із менеджером та взагалі «вигнати його з життя поп–зірки». Лютфі вимагає від родини Спірз компенсацію, розмір якої не називається. Управлінець зауважує, що неабияк сприяв тому, аби піднести деградовану Бріт «із грязі в князі», а звільнили його незаслужено.

Нагадаємо, що після тривалої перерви Спірз випустила в грудні новий альбом під назвою Circus («Цирк») і найближчим часом має намір вирушити в тур на його підтримку. Напередодні з’явилися чутки, ніби гастролі по США зриваються. Річ у­ тім, що Брітні хоче, аби поруч із нею в тривалому турне обов’язково перебували діти, але батько, Кевін Федерлайн, найняв адвокатів, аби оскаржити дозвіл колишній дружині взяти двох малюків із собою. Однак, інформує сайт www.britneyclub.ru, юридичні формальності вже залагоджено, і під час гастролей Брітні зможе бачити своїх Шона і Джейдена (хоча право на опікунство над дітьми, нагадаємо, суд довірив лише Федерлайну).

Тож наразі співачка активно відвідує танцювальну студію в Голлівуді й готує костюми для «циркової» програми. Перший концерт на підтримку альбому Circus відбудеться вже менш як за місяць — 3 березня.