ХРОНІКА

06.02.2009

Вільна боротьба

Кубок України (Хмельницький). Чоловіки. Переможці. Вагова категорія до 55 кг — Дубовий (Київ), 60 кг — Хавелов (Київ), 66 кг — Семакін (Херсон), 74 кг — Білоцерківський (Київ/Львів), 84 кг — Мансиров (Харківська обл.), 96 кг — Тібілов (Харків), 120 кг — Тисменецький (Київ/Вінниця).

Баскетбол

Жінки. Вища українська ліга. «Олімп–НАЕК» — «Козачка–ЗАлК» — 66:84.

* * *

Євроліга. 1/8 фіналу (третій матч). «Авеніда» (Іспанія) — ЦСКА (Росія) — 83:74 2ОТ (серія до двох перемог — 2:1).

Українка Олександра Горбунова зіграла за москвичок 20 хвилин, набрала 5 очок, зробила 5 підбирань і одне перехоплення.

* * *

НБА. «Вашингтон» — «Нью–Джерсі» — 88:115 (Печеров «В» — 23 хв., 13 очок + 5 підбирань, «–4»).

Теніс

Позавчора в Києві побував півфіналіст відкритого чемпіонату Австралії–2009 — іспанець Фернандо Вердаско. Дев’ятий номер світового рейтингу провів майстер–клас для дітей в одному з тенісних клубів столиці. До України 25–річний Вердаско завітав на запрошення одного зі своїх спонсорів, який є українцем.

Плавання

У дніпродзержинському басейні «Мікомп» відбувся Кубок СНД серед ветеранів — «Олімпійська година», на який приїхали близько 200 спортсменів з України, Росії, Білорусі, Казахстану, Грузії, Естонії й Молдови. У командній першості переміг клуб любителів плавання «Вента» з Дніпропетровська, а в особистому заліку — олімпійський чемпіон, віце–президент Федерації плавання України 50–річний Сергій Фесенко.

Крім того, троє сміливців взяли участь у добовому марафоні. Ігор Кравченко з Дніпродзержинська, Олександр Антипов і Олександр Зюкін із російського Солнєчногорська з честю пливли рівно 24 години, отримуючи по 15 хвилин відпочинку через кожні чотири години.