«Зміїний» суд

«Зміїний» суд

Сьогодні о 10.00 у Гаазі Міжнародний суд справедливості (інституція, заснована ООН) оголосить вердикт щодо територіальної суперечки між Румунією та Україною. Предметом суперечки став континентальний шельф та розмежування виключних економічних зон (із багатими, як припускають фахівці, на нафту та газ надрами). Позивачем виступив Бухарест — його заява надійшла в Гаагу 16 вересня 2004 року. А публічні слухання тривали з 2 по 19 вересня минулого року.

Згоріли за бензин

Згоріли за бензин

Щонайменше 111 осіб загинуло та 200 дістало опіки і поранення в Кенії внаслідок вибуху бензовоза на автотрасі в районі міста Моло. Більшість поранених перебуває у критичному стані, тому кількість жертв може зрости, повідомляє Бі–Бі–Сі.

Раз Обама, два Обама

Раз Обама, два Обама

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Республіканців часто сприймають у США як «партію старих білих чоловіків». На президентських виборах у листопаді минулого року за її висуванця Джона Маккейна голосували лише чотири відсотки афроамериканців, 30 відсотків вихідців із Латинської Америки та 40 відсотків жінок. Яскрава перемога афроамериканця Барака Обами остаточно переконала республіканців у потребі звертати більшу увагу на етнічні меншини. І наслідок не забарився. Національний комітет партії на засіданні минулої п’ятниці обрав новим партійним головою 50–річного Майкла Стіла, колишнього віце–губернатора штату Меріленд.

Криза для демократії?

Криза для демократії?

У багатьох містах Росії у минулі вихідні відбулися акції протесту з засудженням дій влади в часи фінансово–економічної кризи. За даними агенції «Інтерфакс», відбулося 407 публічних заходів, у яких узяли участь 118,8 тис. громадян.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики