Беремо гранати там, де ракети

Беремо гранати там, де ракети

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Цю резонансну новин­у «УМ» підтвердили у прес–службі облуправління СБУ Дніпропетровщини. Вияв­ляється, усе почалося з того, як бійці спецпідрозділу СБУ «Альфа» спільно зі співробітниками обласної міліції Харківщини затримали мешканця Павлограда, який намагався продати відомі гранати «Ф–1» та тротилові шашки. Згодом наручники клацнули і на зап’ястях двох його спільників. Яким же було здивування правоохоронців, коли у «загашниках» цієї трійці вони виявили цілий арсенал — 33 гранати, 54 тротилові шашки, а ще — 4,4 тисячі дрібнокаліберних патронів і майже п’ять кілограмів тротилу!

Різники

Різники

Ще місяць тому троє циган — двоє чоловіків та жінка, які йшли красти худобу, забили до смерті випадкового перехожого і подружжя пенсіонерів у Ніжині, що на Чернігівщині. Оперативникам удалося розкрити резонансні вбивства лише зараз. Виявилося, що вбивці хотіли розжитися свіжим м’ясом в одному з приватних господарств напередодні свят, але залишили після себе трупи.

Соломка для «ломки»

Соломка для «ломки»

46–річного мешканця Полтавщини, котрий їхав зі своєю дружиною автомобілем «Фольксваген Пассат», черкаські ДАІшники зупинили на автодорозі Київ—Знам’янка біля села Валява Городищенського району. Причина — звичайна перевірка документів. Але в очі інспекторам кинулася знервованість подорожуючих. Дивним було й те, що в багажнику впереміш із запчастинами та ключами валялися м’які дитячі іграшки.

Лоро, взяти!

Лоро, взяти!

О шостій ранку хмельничанка В. ішла на роботу. Місце було малолюдне. Несподівано її увагу привернули троє підозрілих молодиків. Аби не випробовувати долю, дівчина змінила маршрут, а потім, інтуїтивно відчувши небезпеку, побігла чимдуж подалі від неприємностей. Проте один із негідників кинувся слідом за нею, а наздогнавши, намагався вирвати з рук сумочку, завдаючи при цьому жертві численних ударів.

Всі статті рубрики