Її життя — таки не лайно

03.02.2009
Її життя — таки не лайно

Келлі Кларксон.

Кожен учасник реаліті–шоу й конкурсів на кшталт «Фабрики зірок», «Народного артиста» й «Шансу» мріє про те, щоб завдяки програмі здобути славу й успіх. Але втілити в життя цю амбітну мрію вдається лише одиницям — більшість інших «шансовиків» може похвалитися популярністю тільки доти, доки проект іще не завершився. А потім — у кращому випадку виступи в невеликих клубах і на приватних вечірках. Однак деяким талановитим артистам щастить, і вони таки стають справжніми зірками. Так сталося і з Келлі Кларксон, переможницею першого реаліті–шоу «Американський ідол». Днями співачка поставила унікальний рекорд, привернувши до себе увагу всієї музичної індустрії США. Щоправда, до успіху їй довелося йти майже сім років.

Як повідомляє агенція «Рейтер», за підсумками тижня сингл Келлі My Life Would Suck Without You («Без тебе моє життя було б повним лайном») злетів у чар­ті 100 найкращих хітів «Біллборда» із 97–го одразу на перше місце. За всю понад півстолітню історію найпрестижнішого в Америці чарту такого досі не траплялося.

Пісня, котру так високо оцінили слухачі, стала першим синглом із четвертого альбому Кларксон All I Ever Wanted («Усе, чого я будь–коли хотіла»), реліз якого запланований на 17 березня. Композиція Келлі скинула з першої позиції сингл Just Dance співачки Леді Гага, що лідирувала три тижні поспіль. Раніше Келлі вдалося посісти перше місце в хіт–параді «Біллборда» лише раз — у 2002 році з дебютним синглом A Moment Like This.