«Обчистимо» ваш багаж

«Обчистимо» ваш багаж

Днями обласна міліція Київщини ознайомила журналістів із тими заходами, яких вона вживає, щоб попередити крадіжки особистих речей та майна пасажирів у міжнародному аеропорту «Бориспіль». Адже протягом років правоохоронцям не вдавалося повністю знешкодити так звану «багажну мафію» летовища, яка залюбки «чистить» валізи пасажирів від цінних речей. Але ж невдовзі Євро–2012, що змушує МВС радикально міняти підходи до виявлення таких крадіжок, затримання нечистих на руку вантажників та ефективніше співпрацювати зі Службою авіаційної безпеки аеропорту. І результати вже є.

Не на тих натрапив

Не на тих натрапив

Курйозний випадок трапився в Черкасах на перехресті вулиць Енгельса та Петровського. Саме тут близько восьмої вечора молодий чоловік вирішив розбагатіти за рахунок перехожих. Узяв у руки газовий револьвер «Агент 45», насунув на очі капюшон від куртки і пішов грабувати.

«Маско», я тебе знаю

«Маско», я тебе знаю

Узяли їх на квартирі в Черкасах, котру банда з трьох осіб, двоє з яких — рідні брати, винаймала. У цій «хаті» розбійники планували свої операції, сюди звозили награбоване добро. «Працювало» це угруповання не лише в Черкасах, Смілянському і Корсунь–Шевченківському районі області, час від часу бандити «залітали» з гастролями і на сусідню Київщину. Грабували навіть під час відпочинку, правоохоронці кажуть, що було й таке, коли бандити, випадково побачивши добротну оселю, одразу залізали туди та виносили все цінне.

Всі статті рубрики