Бюджету і зниження тарифів не буде

Бюджету і зниження тарифів не буде

Обіцянка — цяцянка, а наївним киянам — радість. Заанонсованого зниження тарифів на проїзд, про яке нібито домовились Леонід Черновецький та Олександр Мельниченко (в. о. голови Антимонопольного комітету), не буде. Принаймні вчора Київрада за розгляд цього питання навіть і не думала братися. Мотивація полягає в тому, що зниження тарифів слід розглядати разом із бюджетом міста, який наразі не готовий. Так пояснив пресі секретар Київради Олесь Довгий.

Йоулупуккі в трансі

Йоулупуккі в трансі

Можете собі уявити Литвина (або іншого спікера), який включає до порядку денного звіт князя Володимира за підсумками хрещення Русі чи надання Лисій горі статусу державного відьмоохоронного заповідника? А ще кажуть, що той, хто в Раді був, у цирку не сміється. Столичний «парламент» і його голова дадуть фору будь–яким клоунам.

Вуха на замку

Вуха на замку

24 грудня 2008 року Президент України Віктор Ющенко скасував розпорядження Леоніда Черновецького відносно підвищення тарифів на комунальні послуги для комерційних підприємств. Глава держави зробив це вже вдруге, проте «реальний космонавт» його не зрозумів. Ющенко наголосив, що розпорядження мера було не конституційним та не законним. Черновецький і вухом не повів.

Прокуратура каже «ні»

Прокуратура каже «ні»

Прокуратура Києва внесла припис Леоніду Черновецькому на проект розпорядження щодо встановлення тарифів на платні послуги в медичних закладах. «Україна молода» минулого тижня описувала цю колізію і наводила приблизні розцінки на послуги ескулапів, які планує встановити столичний міський голова. Відповідні інстанції зацікавилися спонтанним подорожчанням й без того недешевої медицини. Отже, трохи офіціозу.

Всі статті рубрики