Беззуба Міра

23.01.2009
Беззуба Міра

Міра Сорвіно вже поновила п’ять вибитих зубів.

Життя кінозірки — це не тільки «червоні доріжки», розкішні будинки й дорогі авто, а й важкі робочі будні. Навіть найвідоміші зірки не убезпечені від травм на знімальному майданчику, внаслідок яких можуть утратити якщо не життя, то принаймні свою вроду (а отже, й заробітки). Деніел Крейг на зйомках «Джеймса Бонда» вже й пальці ламав, і носа травмував, Холлі Беррі під час роботи над фільмом «Помри іншим разом» ледве не залишилася без ока... Не пощастило й Мірі Сорвіно. Знімаючись у новому міні–серіалі «Останній тамплієр», актриса розбила обличчя і втратила п’ять зубів. Погодьтеся, для жінки, та ще й публічної, це катастрофа!

В «Останньому тамплієрі» 41–річна зірка грає Тесс Чайкін — археолога із Нью–Йорка, яка намагається розкрити таємницю середньовічних лицарів. І цілком може претендувати на лаври Індіани Джонса — екшену й пригод фільму не бракує. Зокрема, під час зйомок однієї зі сцен Міра разом із партнером, актором Скоттом Фоулі, мчала на катері по морю. Зненацька налетіла велика хвиля, яка сильно вдарила актрису об борт. За свідченнями очевидців, усе було в крові. «Мені вибило одразу п’ять зубів — це страшенно боляче!» — поскаржилася Сорвіно газеті «Нью–Йорк пост».

Згодом постраждав і Фоулі, щоправда, за значно приємніших обставин. Після того, як Міра оклигала і вставила нові зуби, їй належало зніматися у любовній сцені з партнером. «Як навмисне, я тоді була застуджена, але нічого не вдієш — робота є робота, — розповідає Міра. — Ми зі Скоттом поцілувалися, потім — ще один дубль, іще... У результаті він підчепив від мене застуду й потім два тижні не міг устати з ліжка».