Весела–JOY Вікторія–TORI

16.01.2009
Весела–JOY Вікторія–TORI

TORI JOY (Вікторія Петрик) — лауреат перших премій всеукраїнських фестивалів «Червона рута», «Кришталеві ґрона», «Зоряний дощ», міжнародного фестивалю польської пісні у Варшаві. Працювала на найбільших майданчиках Києва, Чернігова, Черкас, Кракова, Манчестера, в містах Голландії та Бельгії.

 

Tori Joy влетіла в кабінет Олександра Пономарьова вся з ніг до голови в золотистому вбранні й «золотих» чобітках із запису якоїсь новорічної програми. Енергетика, яку так нахвалюють у продюсерському центрі Пономарьова, справді била через край — очі горять, посмішка на півобличчя, швидкість розмови не поступається кулеметній черзі.

— Вікторіє, у вас такий чималий послужний список виступів, премій, а широка публіка про вас зовсім нічого не знає. Чому так?

— Я виступаю на сцені з семи років, співаю джаз, фолк, поп, класику, працювала з театром пластичної комедії «Мімірічі», виступала з англійським гуртом Carpathiana, ще студенткою педінституту імені Драгоманова виступала на різних київських святах на запрошення мерії — писала пісні про Україну, Київ і таке інше, і не було часу й можливості розкручувати образ, займатися піаром. Тепер, сподіваюся, про мене дізнаються, у мене великі плани й амбіції.

— Яку музичну нішу ви збираєтеся зайняти?

— Це буде щось середнє між R–n–B, соул і популярною музикою, головне, що це має бути дуже енергетична і заводна музика. У мене вже готові пісні для першого альбому, який, сподіваюся, видамо в 2009 році. Але головне зараз для мене — пройти відбірковий тур на «Євробачення», я, до речі, не тільки чекаю пісень від західних композиторів, а теж пишу пісню для «Євробачення». Я така, «я ще й на машинці можу». До речі, сама створюю дизайн своїх костюмів і хочу пізніше зробити свою колекцію одягу.