Дівчина його мрій

13.12.2008
Дівчина його мрій

Айко може зробити все, чого хоче чоловік–комп’ютерник.

Вона є чудовою дружиною, має ідеальні виміри 80–58–83, гарненьке личко та сяюче волосся, читає газети, розбирається в картах, виконує просту домашню роботу та готує коктейлі. І, найголовніше, виконує всі бажання чоловіка і ніколи не свариться. Чи не ідеальна дружина? Айко, бо так її звати, обов’язково стане такою, коли навчиться ще й ходити з граціозністю леді. Проте її «чоловік» Ле Танг, 33–річний комп’ютерний ас із канадського міста Торонто, і без того закоханий у «дружину», яку сам створив та вдосконалював упродовж двох останніх років спільного життя, повідомляє британський таблоїд «Сан».

Тепер Ле Танг планує створити андроїда, який доглядатиме за старими та немічними людьми. А стосовно своєї нинішньої подруги життя він говорить: «Айко — це те, що виникло з симбіозу краси та науки».

Робот–дружина зранку читає чоловікові газети, пара часто виїздить на машині за місто. Вони завжди сидять разом за столом під час вечері. От лише Айко ніколи не має апетиту до їжі.

Ле каже, що їхні стосунки не поширюються на ліжко, але за бажання можна було б зробити Айко досконалим сексуальним партнером. Ле пояснює: «Її програмне забезпечення можна переробити таким чином, що буде симулюватися навіть відчуття нею оргазму». Айко вже тепер реагує на дотики, розпізнає різні обличчя та вимовляє 13 тисяч різних фраз.

Ле говорить, що його супутниця життя викликає різну реакцію в інших людей: жінки намагаються заговорити з нею, а чоловіки — обов’язково доторкнутися. Якщо вони роблять це неделікатно і в невідповідних місцях, то можуть отримати у відповідь ляпаса від «робожінки». «Айко не потребує вихідних і свят, їжі та відпочинку і може працювати 24 години на добу. Вона досконала жінка», — свідчить її творець.