Гарна Даша, вся наша!

13.12.2008
Гарна Даша, вся наша!

Дарія Астаф’єва в одній із фотосесій для «Плейбоя».

Ну хоч у чомусь українські красуні таки найкращі. На міжнародних конкурсах краси нашим дівчатам відверто не щастить, зате у «Плейбої» їх нарешті відзначили! Тобто її — Дашу Астаф’єву. Відома українська еротична модель і солістка групи «Нікіта» завоювала титул «плеймейт» (дівчини місяця або року, а в даному випадку — понад півстоліття) ювілейного номера найвідомішого у світі чоловічого видання, присвяченого 55–річчю журналу. Номер, окрасою якого стане наша співвітчизниця, вийшов друком учора.

«Ювілейну» дівчину особисто обирав сам засновник імперії «Плейбой», 82–річний Х’ю Хефнер. Уперше Даша поїхала до нього в липні й разом з іншими претендентками певний час прожила в розкішному Хефнеровому будинку в Лос–Анджелесі. Судячи з усього, ще тоді гарячій 23–річній брюнетці вдалося підкорити видавця, який завжди надавав перевагу блондинкам. Американська жовта преса навіть запідозрила, що «батько» «Плейбоя» уперше зрадить свої принципи і запросить чорняву Дашу долучитися до трьох його білявих «дружин» — моделей, котрі постійно мешкають разом із ним.

Старий Х’ю зізнався, що українка нагадує йому Бетті Пейдж — голлівудську порноактрису 1950–х, яка була його першою і залишається головною любов’ю. Моторошний збіг обставин: позавчора, тобто саме того дня, коли Дашу оголосили «плеймейт», Бетті померла у Лос–Анджелесі на 86–му році життя...

Як розповідала Астаф’єва, на її фотосесію Хефнер прийшов у сорочці з принтами фотографій Бетті. Повернувшись 1 грудня до Лос–Анджелеса, щоб разом із п’ятьма конкурентками (звісно ж, блондинками, до того ж американками) взяти участь у фінальному відборі, Даша привезла Х’ю таку саму сорочку, але вже із власними фотографіями. І вручила розчуленому дідусеві після того, як він оголосив, що саме українка стала «головною дівчиною Америки».

Тепер на тріумфаторку чекають нові фотосесії і промо–тури Сполученими Штатами. Як повідомляє сайт «Кореспондент», Астаф’єва вже взяла участь у кількох телешоу, познайомилася з телепродюсерами і потанцювала з Х’ю Хефнером.

ПРЯМА МОВА

Даша Астаф’єва — про секс:

— Для мене сексуальні і взагалі будь–які стосунки — це дуже інтимна річ, я завжди до цього дуже серйозно ставилась. Звісно, допускаю варіанти, що мені можна запаморочити голову, пристрасть може взяти гору, але я намагаюся стримувати такі пориви і до сексу підходити дійсно з розумом.

Про зйомки «ню»:

— Моя перша така зйомка відбулася після слів фотографа: «А слабо роздягнутися?» У мене все вийшло, потім я зрозуміла, що стиль «ню» — найбільш справжній і найбільш відвертий. Мені комфортно бути оголеною, коли мінімум макіяжу, коли все природно.

Про «Плейбой»:

— Зараз «Плейбой» зовсім інший, не такий, яким він був 30—50 років тому. Раніше це був більш стильний журнал, а у дівчини, якій тоді вдавалося знятися для обкладинки, життя надалі було забезпечене. А зараз у журнал ідуть усі підряд. Мало хто роздягається для того, щоб розпочати кар’єру, в основному дівчата йдуть туди з метою знайти багатого нареченого. Правильне розуміння дуже порушене, а головне, на фотографіях усе помітно, у них інша енергетика.

Про себе:

— Мене часто асоціюють із жінкою–вамп, сексуальною богинею, яка бачила–перебачила. Це хибна думка взагалі у стосунках, не тільки сексуальних. У дружніх, особистих зв’язках я дуже вибіркова. Для мене неприпустимо навіть просто поцілуватись, себе ніколи не можна розмінювати. Незважаючи на те, що я фотографуюся оголеною й багато хто бачив мої сісі–пісі, в особистому житті я дуже скромна.