Патріарх громади

Патріарх громади

Є серед нас дивовижні люди. Взірцеві. Хоча й не докладають до того ніяких «стахановських» зусиль. «У житті я хитався в просвітленнях і затемненнях, але часто відчував ту руку, яка незримо провадила над прірвами і нечутно вела мене до не відомої мені цілі», — згадує пан Євген.

Краса по–київськи

Краса по–київськи

Головне столичне свято краси — «Міс Київ–2008» — гучно пройшло в середу 10 грудня в одному з нічних клубів Києва. Цього вечора за звання найкрасивішої киянки боролися 24 довгоногі юнки.

«Обпеченим» — «салют» із Китаю

«Обпеченим» — «салют» із Китаю

Днями в родині юного мешканця Лубен готувалися відзначити не менш значуще для малого свято — його день народження. Тож напередодні тато придбав у місцевому універмазі кілька яскравих картонних трубок півметрової довжини, з нутрощів яких після підпалу вилітає полум’яна начинка.

Вогник із Вифлеєма

Вогник із Вифлеєма

Українські скаути–пластуни не зраджують загальносвітової скаутської традиції, і сьогодні шіснадцять із них у Віденському кафедральному соборі переймуть вогник із Вифлеєма — місця, де народився Ісус Христос, аби на Святвечір кожна українська родина мала в себе на столі цю живу святу реліквію.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Своїх педофілів мало...

Своїх педофілів мало...

Днями правоохоронні органи Сполучених штатів Америки через канали Інтерполу звернулися до українського МВС із проханням допомогти встановити місцезнаходження громадянина США Ангера Стефена Брюса та вирішити питання його можливого видворення з території України.

Мінімум сонця в холодній воді

Мінімум сонця в холодній воді

У деяких киян, засуджених до вічної мерзлоти, ще залишається кілька днів, щоб добряче відмитися. Потім гарячу воду відключать. Компанія–монополіст «Київенерго» заявляє, що втомилася чекати, доки Черновецький відшкодує їй заборгованість.

Всі статті рубрики