НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кіно і мафія

Кіно і мафія

Минулої неділі в Ко­пен­гагені відбулася церемонія вручення Європейських кінонагород — найвищих відзнак у цій індустрії, які прирівнюють до «Оскара».

«П’ята колона» у МЗС?

«П’ята колона» у МЗС?

У Грузії серйозні кадрові зміни. 5 грудня прем’єр–міністр Грузії Грігол Мгалоблішвілі, який сам був призначений на цю посаду президентом лише місяць тому, відправив у відставку чотирьох міністрів, зокрема і двох ключових: оборони — Давида Кезерашвілі та закордонних справ — Еку Ткешелашвілі.

...І за того хлопця

...І за того хлопця

В Афінах, Салоніках та кількох інших містах Греції від суботи тривають масові заворушення та жорстокі сутички молоді з поліцією. Вчора в першій половині дня спорадичні сутички продовжувалися лише в столиці, але не було гарантії, що повномасштабні бої та погроми магазинів, биття вітрин, підпали автомобілів не відновляться з настанням темряви.

Остання путь патріарха

Остання путь патріарха

Сьогодні патрірха Московського Алексія ІІ, який помер минулої п’ятниці, поховають у Богоявленському соборі російської столиці, згідно з заповітом покійного. Відспівування небіжчика почнеться о 8–й ранку в храмі Христа Спасителя.

Всі статті рубрики