Левиця з «Пагорбів»

09.12.2008
Левиця з «Пагорбів»

Хайді Монтаг насолоджується медовим місяцем.

Американська співачка і світська левиця Хайді Монтаг, яка нещодавно вийшла заміж, продовжує піаритися на цій події. 22–річна зірка популярного реаліті–шоу The Hills («Пагорби»), яку за типовий блондинистий імідж прозвали «лялькою Барбі», славиться своєю любов’ю до світських тусовок і прагненням здобувати дедалі більшу популярність. І хоча до Періс Хілтон за цим показником Хайді ще далеко, вона вже потрапила до десятки найбільш «засвічених» у ЗМІ зірок за рейтингом журналу «Форбс» і п’ятірки «найнабридливіших знаменитостей» США. Прагнучи піднятися ще вище, Монтаг уже й у кіно пробивалася (поки не надто успішно), і привселюдно оголошувала, що зробила пластичну операцію зі збільшення грудей, і власну лінію модного одягу випускала… Останній досвід виявився геть невдалим — бренд Anchor Blue, який спершу було замовив популярній дівчинці колекцію, відмовився від подальшої співпраці з бездарною дизайнеркою.

Та Хайді не надто засмутилася і вирішила привабити увагу публіки іншим, значно легшим способом — вискочивши заміж. Весілля зі своїм бойфрендом, 25–річним Спенсером Праттом, з яким зустрічається від початку зйомок «Пагорбів» у 2006 році і якого тягає на всі світські заходи, Хайді зіграла потайки. Звісно, не забувши потім «по–секрету» розповісти всьому світові, як це було таємничо і прекрасно. «Ми обмінювалися клятвами вірності хвилину, і я весь цей час плакала», — втирає скупу сльозу білявка.

Звісно, «цілком випадково» у пресі з’явилися ексклюзивні фото з цієї «таємної» церемонії. Зате подробиці своєї весільної подорожі Мексикою парочка вже й не приховує, старанно демонструючи на камери своє невичерпне щастя, у якомога привабливіших позах.