Знову принцеса

04.12.2008
Знову принцеса

Брітні Спірз — не просто в строю, а серед кращих.

Навіть не віриться, що позавчора Брітні Спірз виповнилося лише 27 років. Американська дівчина встигла злетіти на найвищі висоти і дуже глибоко впасти, двічі вийти заміж і двічі розлучитися, видати сім повноцінних альбомів, народити двох дітей, пройти кілька курсів реабілітації від алкогольної залежності... Та головне, що завершилося все це добре: Брітні схаменулася, привела себе у форму і повернулася на олімп шоу–бізнесу. Останній сингл Бріт, Womanizer, б’є рекорди популярності, така ж доля, без сумніву, чекає й на свіжий альбом Circus, реліз якого відбувся в день народження співачки.

Ну а сама Спірз не втрачала популярності навіть у найгірші часи. Цього року реабілітована поп–принцеса знову очолила щорічний рейтинг запитів на британському пошуковому сайті Yahoo — навіть надпопулярні в Об’єднаному Королівстві телешоу «Великий брат» та «Ікс–фактор» цікавили користувачів інтернету значно менше.

До речі, нещодавній виступ Брітні в ефірі «Ікс–фактора» дивилися 60 відсотків телеаудиторії, а це унікальний результат, якщо врахувати, що Спірз — не британська зірка.

Відроджену Брітні хвалять навіть найсуворіші критики: днями вона отримала німецьку нагороду «Бембі» як найкраща міжнародна виконавиця, раніше — одразу три нагороди на церемонії MTV Video Music Awards. «Я повністю зосередилася на музиці, і єдине, що може відволікти мене від роботи — це діти», — зізнається Бріт.

Сини, трирічний Шон Престон і дворічний Джейден Джеймс, більшість часу проводять із татом, другим чоловіком Брітні Кевіном Федерлайном, однак останній опікунський суд дозволив мамі бачитися з ними значно частіше, ніж раніше. В останньому інтерв’ю журналу «Гламур» Спірз зізналася, що мріє у найближчі п’ять років вийти заміж, «аби було на кого спертися».