Автомат «говорив» по–російськи

Автомат «говорив» по–російськи

Учора міністерство оборони РФ спростувало факт, який у неділю набув чималого резонансу — неподалік Південної Осетії російський контингент обстріляв кортеж автівок, якими рухалися президенти Грузії Михаїл Саакашвілі та Польщі — Лех Качинський. Військове відомство Росії назвало коментарі обох президентів щодо цього «не більш ніж провокацією», передає «Інтерфакс». Утім і сам Качинський учора вже говорив пресі, що не може сказати, чи автоматні черги були випущені в повітря, чи націлені на кортеж. Але російську мову з того боку, звідки стріляли, він добре чув.

Білий дім чи Білла дім?

Білий дім чи Білла дім?

Агенція «Франс прес» у матеріалі під промовистою назвою «Кабінет Обами — зміни чи повернення до ери Клінтона?» зазначає, що зроблені американським президентом–електом кадрові призначення до нової адміністрації ставлять під певний сумнів його виборчі обіцянки про зміни, оскільки він заповнює кадрові вакансії особами з колишньої адміністрації Білла Клінтона. Після кількох місяців відвертої ворожнечі зі своєю суперницею за здобуття номінації від Демократичної партії Хілларі Клінтон та відвертого критицизму щодо дій адміністрації її чоловіка, Обама тепер радикально змінює думку і збирається призначити сенаторку Клінтон на ключову посаду в уряд — держсекретаря США.

Учень Шушкевича, вбивця Кеннеді

Учень Шушкевича, вбивця Кеннеді

22 листопада у США згадували сумну дату — 45–ту річницю з дня вбивства Джона Кеннеді. За офіційною версією, яка й досі оспорюється, убивцею був Лі Харві Освальд, якого кілька днів потому, 24 листопада 1963 року, застрелили у поліційній дільниці. Утім далеко не всі знають, що Освальд три роки прожив у столиці Білорусі, а російській мові його вчив «біловезький зубр» Станіслав Шушкевич.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики