У ліжку Мосс

У ліжку Мосс

У ліжко найуспішнішої британської топ–моделі Кейт Мосс мріє потрапити безліч чоловіків. І в кожного з них тепер з’явився цілком реальний шанс утілити свою мрію в життя. Щоправда, за це доведеться викласти певну суму, та й самої красуні поруч не буде. Зате ложе — справжнісіньке, Кейт у ньому спала протягом чотирьох років. А тепер цей предмет меблювання виставлено на аукціон за смішну стартову цін як для такого раритету — 300 фунтів (500 із гаком доларів).

Мадонна без обручки

Мадонна без обручки

Бац — і у восьмирічному шлюбі Мадонни і Гая Річі поставлено крапку. На відміну від більшості шлюборозривних процесів, у яких фігурують багаті та знамениті люди, цей був майже моментальним. Лише кілька хвилин знадобилося минулої п’ятниці Високо­му суду Лондона, щоб офіційно оголосити про роз­лучення 50–річної поп–королеви та 40–річного кінорежисера. Ні Мадонна, ні Гай присутні при цьому рішенні не були — усі питання вони узгодили за ті півтора місяця, що минули після оголошення про розрив, тому делегували до суду своїх адвокатів.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сомалійські пірати захопили атомний ракетний крейсер «Петро Великий», направлений до берегів Сомалі для боротьби з піратами.

Всі статті рубрики