Дипфутбол «на межі»

Дипфутбол «на межі»

Заяви директора першого територіального департаменту МЗС України Леоніда Осаволюка про те, що Російська Федерація намагається з ігноруванням міжнародного права посунути українсько–російський кордон у Керченській протоці в бік України, нарешті знайшли відгук у білокам’яній. Не спростовуючи слів про свої наміри щось кудись пересувати, офіційна Москва заявила, що не бачить узагалі ніякого морського кордону між Україною та Росією.

«Мама Африка» пішла назавжди

«Мама Африка» пішла назавжди

Легендарна пів­денноафриканська співачка Міріам Макеба померла у віці 76 років внаслідок інфаркту у ніч на понеділок у шпиталі італійського міста Кастель Волтурно, куди її доставили відразу після недільного концерту. Макеба була найвідомішою у світі африканською співачкою, її вважали голосом і символом Чорного континенту, часто називали не за артистичним псевдонімом, а просто — «Мама Африка».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Занурилися за смертю

Занурилися за смертю

Російський атомний підводний човен «Нерпа», на якому 8 листопада під час ходових випробувань у Японському морі загинули 20 осіб, у неділю повернувся на базу — судноверф закритого акціонерного товариства «Большой камень» у Комсомольську–на–Амурі (Хабаровський край). Командування ВМФ Росії запевняє, що силова установка субмарини не постраждала, реакторний відсік працює в нормальному режимі, а радіаційний фон — у нормі. За фактом аварії відкрито кримінальну справу за статтею 352 КК РФ (порушення правил водіння або експлуатації військових кораблів, які мали за результат смерть через необачність людини або інші тяжкі наслідки).

Всі статті рубрики