Енн знаходить кохання

11.11.2008
Енн знаходить кохання

Недовго Енн Хетевей сумувала за втраченим коханням. Власне, зовсім не сумувала, бо щойно в її колишнього хлопця Рафаелло Фольєрі виникли проблеми, зірка фільму «Диявол носить «Прада» без докорів сумління його покинула. Нагадаємо, влітку 29–річного Рафаелло арештували за шахрайство — він видавав себе за фінансового директора Ватикану, перепродуючи в США нерухомість, яка належала католицькій церкві. Хлопець надовго сів за ґрати, а його кохана в усіх інтерв’ю почала запевняти, що в неї з «цим шахраєм» більше немає нічого спільного.

А незабаром знайшла нове кохання. Ще й підігрівала інтерес жовтої преси, заявляючи, що хоче зберегти ім’я свого хлопця в таємниці. І ось коли всі вже зрештою почали сумніватися, що той хлопець дійсно існує, Хетевей з’явилася з ним на публіці.

Таємничим коханим виявився 27–річний актор Адам Шульман — парочка разом прийшла на презентацію нового фільму Енн «Рейчел виходить заміж», і кінозірка офіційно підтвердила, що вони зустрічаються. Адам, відомий у США за серіалом «Американські мрії», зізнався, що познайомили їх із Енн спільні друзі. Подейкують, що заради знаменитої пасії він покинув іншу дівчину. Воно й не дивно, адже Хетевей, якій наступної середи виповниться 26 років, уже має непоганий послужний список у Голлівуді. А отже, може посприяти й кар’єрному зростанню Шульмана...