Свято на інгуській вулиці

Свято на інгуській вулиці

Президент Росії Дмитро Медведєв відсторонив від посади президента Інгушетії Мурата Зязікова та призначив тимчасово виконувати обов’язки начальника штабу Приволзько–Уральського військового округу Героя Росії, полковника–десантника Юнусбека Евкурова.

Мекка до Елема

Мекка до Елема

«Україна молода» в номері за 24 травня 2008 р. розповідала про рід Лимичів, першу і допоки єдину потужну родинну організацію в Україні, яка об’єднує понад 5 тисяч носіїв прізвища Лимич. Понад півроку готувався візит представників роду на свою давню прабатьківщину — в Хорватію, адже на сьогодні досліджено і підтверджено, що рід Лимичів походить від королевича Елема — сина хорватського короля Мирослава, який правив у 945—949 роках.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Весілля у дитсадку

Весілля у дитсадку

Пакистанська поліція стала на заваді шлюбній церемонії двох дітей — чотирирічної дівчинки та семирічного хлопчика, повідомила вчора влада найбільшого міста країни — Карачі. Шлюб мав бути формально освячений ісламським духівником. Про церемонію поліцію попередили сусіди. Муллу та батька «жениха» поліція заарештувала, а батько «нареченої» встиг утекти.

Всі статті рубрики