Дві в одній

01.11.2008
Дві в одній

Бейонс Ноулз. Вона ж — Саша Фірс.

Бейонс Ноулз — дівчина не лише талановита, а й дуже працьовита. Окрім виступів із концертами та роботи у студії, зірка ритм–н–блюзу встигає ще й успішно зніматися в кіно (чого вартий хоча б мюзикл «Дівчата мрії») та займатися дизайном одягу. У грудні вийде третій студійний сольний альбом колишньої солістки групи «Дестініз чайлд» під назвою I Am...Sasha Fierce («Я... Саша Фірс»). Оригінальна назва викликала чимало запитань у шанувальників творчості Бейонс, які вже почали сумніватися, чи не приховувала, бува, їхнє улюблениця своє справжнє ім’я?

«Саша Фірс — це та частина моєї особистості, яка виходить на перший план, коли я пишу пісні й виступаю на сцені, — пояснює співачка. — Це моє альтер–его, яке бере на себе удар зовнішнього світу й захищає справжню Бейонс. Просто Саша — більш агресивна, пряма й ефектна, тому коли ви дивитесь на обкладинки журналів і на екрани телевізорів, то бачите саме її. А вдома я — ніжна і вразлива Бейонс...».

Як її називати тоді, коли йдеться не про спів, а про моделювання одягу, темношкіра красуня не уточнила. Днями вона презентувала у Нью–Йорку чергову колекцію модної лінії House of Dereon, над якою вже два роки працює разом зі своєю матір’ю Тіною. Ця лінія позиціонується як «прет–а–порте», хоча як для одягу на щодень ціни трохи кусаються. Скажімо, сукні з остан­ньої колекції коштують від 300 до 500 доларів. До речі, і 27–річна Бейонс, і 54–річна Тіна на презентації були вбрані у плаття власного дизайну .