Навіки разом із абхазом

Навіки разом із абхазом

Учора Державна Дума Росії без дискусій ратифікувала договори про дружбу, співпрацю та взаємодопомогу з Абхазією та Південною Осетією. Ці республіки наразі з усієї світової спільноти визнали лише Росія, Куба та Нікарагуа.

Збудуй хату з лободи

Збудуй хату з лободи

Учора о п’ятій годині ранку за місцевим часом у провінції Белуджистан на південному заході Пакистану стався землетрус силою 6,4 бала за шкалою Ріхтера. Сейсмологічна служба США повідомляє, що епіцентр землетрусу знаходився на глибині 10 кілометрів за 70 кілометрів на північний схід від адміністративного центру цієї провінції — міста Кветта. Такого потужного землетрусу це місто не знало з 1935 року. Тоді в Кветті загинули 30 тисяч осіб. Обрахунок потерпілих під час учорашнього лиха йде на сотні: агенція «Франс прес» повідомляла про щонайменше 160 загиблих.

Гарячі африканські демократи

Гарячі африканські демократи

На сході Демократичної Республіки Конго (колишній Заїр) позавчора відновилися повномасштабні бойові дії, повідомляє «Євроньюс». Відновлення великої війни в Конго означає, що підписана у січні цього року за сприяння ООН угода про припинення вогню між урядовими військами та повстанцями тутсі втратила силу. Війська повстанців під командуванням бунтівного генерала Лорана Нкунди вчора продовжували наступ на стратегічно важливе місто Гома. Уряд Конго стверджує, що повстанцям допомагає армія сусідньої Руанди, де мешкає чимало людей народності тутсі. Із зони бойових дій тягнеться потік біженців.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики