Діти — безцінні

30.10.2008
Діти — безцінні

50–річна Мадонна — знову дівка.

Не вміють знамениті й багаті люди розлучатися мирно. І Гай Річі з Мадонною, які прожили у шлюбі майже вісім років, — не виняток. Попри те, що подружжя обіцяло залишитися добрими друзями і навіть не звертатися до суду, без цього не обійшлося. Мадонна вже найняла одного з найкращих адвокатів Англії, Фіону Шеклтон, яка свого часу займалася розірванням шлюбів принцеси Діани з принцем Чарльзем і Пола Маккартні з Хізер Міллз.

Як повідомляють британські ЗМІ, 40–річний Річі не може претендувати на половину майна дружини. Загалом статки Мадонни оцінюють у понад півмільярда доларів, причому 200 мільйонів із них поп–королева заробила, перебуваючи у шлюбі з Гаєм. Однак перед одруженням Мадж, старша на десять років, наполягла на тому, аби наречений підписав шлюбний контракт, тож, подейкують, йому належать узагалі копійки. Втім гордого режисера це, схоже, не надто й турбує. Зараз Річі перебуває в Манчестері, де знімає фільм про пригоди Шерлока Холмса і док­тора Ватсона. Днями він відмовився від чергової щедрої пропозиції «колишньої»: Мадонна запропонувала йому 20 мільйонів фунтів (а це майже 40 мільйонів доларів): 15 — як відступні, а ще п’ять — за право повної опіки над дітьми.

Нагадаємо, у поп–королеви є 12–річна донька Лурдес (її батько — колишній тренер Мадонни), спільний із Річі восьмирічний Рокко і прийомний син, трирічний хлопчик із Малаві Девід. Двох останніх Гай хоче відсудити, боячись, що мати забере їх у Нью–Йорк. Натомість Гай прагне, щоб діти мешкали з ним і здобули освіту в Англії. На цьому ґрунті колишні міссіс та містер Річі так посварилися, що вже навіть не розмовляють одне з одним, спілкуючись тільки через адвокатів.