«Резо» набігався

«Резо» набігався

«Убозівцям» з Київщини та їхнім російським колегам з Краснодарського краю таки вдалося домовитися стосовно одного «злодія в законі». Як повідомили «УМ» у прес–службі ГУБОЗ МВС, затриманого в Росії 34–річного Реваза Катамадзе (відомого у кримінальних колах на прізвисько «Резо» та «Магало»), що був оголошений Україною в міждержавний розшук за розбій, днями таки було екстрадовано до Києва.

Обережно, Фортуна відвертається...

Обережно, Фортуна відвертається...

Члени вінницької злочинної групи, які місцем своєї діяльності обрали «царські села» під столицею, могли б нарікати на що завгодно, та тільки не на богиню удачі, яка їм широко посміхнулася з першого ж епізоду. Почалося все з того, що організатор групи Максим О. та його підручний Олександр М. якось потай залізли до приватного будинку в селі Лебедівка біля Вишгорода, де виявили у господаря 210 тисяч доларів та 6 тисяч євро, які той тримав удома готівкою «для кишенькових витрат». Зрозуміло, замість грошей вони залишили власнику тільки сліди на підвіконні.

Один хабар на двох

Один хабар на двох

В Умані на хабарі погоріли двоє відомих тамтешніх дядьків. Один із них — голова Уманської районної ради Сергій Усик, другий — директор одного з товариств цього ж району. Їх затримали оперативники обласного УБОЗ Черкащини спільно з Антикорупційним бюро ГУБОЗ МВС у ту мить, коли їм передавали хабар в один мільйон гривень! Такі гроші чоловіки вимагали й отримали від приватного підприємця за продаж нежитлового приміщення, розташованого поблизу траси Стрий — Тернопіль — Кіровоград — Знам’янка. У майбутньому вони обіцяли підприємцю відвести навколо цієї будівлі земельну ділянку площею 2,6 гектара.

Шнур для пасинка

Шнур для пасинка

Шокуючий випадок трапився на Черкащині, в одному з сіл Чорнобаївського району. Там вітчим убив свого чотирирічного пасинка. Нелюд зайшов до будинку, де грався хлопчик, і побачив на підлозі розсипане борошно. Не довго думаючи, бузовір узяв шнур від DVD–плеєра і намотав його на шиї дитини та задушив.

Всі статті рубрики