Тепер вона в коледжі

22.10.2008
Тепер вона в коледжі

Лілі Коул у коледжі й себе покаже, й людей побачить.

Одна з найуспішніших молодих топ–моделей світу, британська «лялечка» Лілі Коул вирішила взятися за розум. Причому в буквальному сенсі: 20–річна манекенниця стала студенткою кембриджського Кінгс коледжу. Власне, дівчина вступила до цього навчального закладу ще рік тому, але з огляду на зайнятість не змогла одразу розпочати навчання. Адже для того, щоб отримати диплом, навіть найбагатші й найуспішніші студенти в Англії повинні сумлінно вчитися, а не з’являтися у ВНЗ раз на рік «для галочки», як це прийнято в більшості наших зірок.

Навчання Лілі триватиме три роки — супермодель вивчатиме історію мистецтва. Спочатку вона планувала піти на соціологію й політологію, та потім передумала. Хоча вступити цілком могла б, адже на випускних іспитах у школі отримала найвищі оцінки з філософії та етики. А ще — з англійської мови.

До речі, Лілі зізналася, що в останніх класах школи пропустила переважну більшість уроків — через постійні фотосесії та участь у модних показах. Можливо, якби не це, дівчина залишила б школу відмінницею. Втім Коул анітрохи не шкодує про втрачені можливості, вважаючи, що практичний досвід і спілкування з цікавими людьми збагатили її значно більше, ніж середньостатистична школа.

За словами топ–моделі, кидати подіум заради коледжу вона не збирається, але працюватиме тільки у вільний від навчання час. «А що мене найбільше приваблює у ВНЗ — то це можливість познайомитися з новими людьми», — заявляє задоволена манекенниця.