Агілера і пустота

Агілера і пустота

«Те шоу, що я покажу в Києві, буде відмінним, — запевняла 27–річна білява американська зірка Крістіна Агілера на прес–конференції в аеропорту «Бориспіль» перед першим київським концертом. — Я підготувала чотири пісні, які ввійдуть у новий альбом. Вони покажуть, наскільки моя музична кар’єра відрізняється від того, що було до народження дитини. Я дивлюся на світ після цього зовсім іншими очима».

Сльози за Таруном

Сльози за Таруном

Днями одеський звіринець втратив найбільшу особину — слона Таруна, який помер від старих хвороб. «Його подруга Венді, з якою Тарун прожив близько 30 років, від нього не відходить і дуже погано себе почуває. Тварина все розуміє, але нічого не може вдіяти», — пояснив поведінку слонихи директор зоопарку Юрій Кучеренко.

«Отруйні» підприємства

«Отруйні» підприємства

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У Красноперекопську (Крим) упродовж п’яти днів було зафіксовано п’ять випадків високого забруднення атмосферного повітря хлористим воднем (соляна кислота) з максимальною концентрацією 9,5 гранично допустимої концентрації (ГДК). Випадки високого забруднення зафіксовано на вулиці Менделєєва. Можливі джерела забруднення — відкрите акціонерне товариство «Бром».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Свідок» на місці

«Свідок» на місці

Сенсаційна інформація про те, що зник карабін, який нещодавно спричинив загибель прокурора Дніпропетровської області Володимира Шуби у стрілецькому тирі спортивно–розважального комплексу «Беркут», учора заполонила ЗМІ. Проте у прес–службі прокуратури області її категорично спростували.

Горіла справа, палала...

Горіла справа, палала...

Пожежа, яка спалахнула пізно ввечері в приміщенні Тульчинського районного суду на Вінниччині, досить скоро набула несподіваного продовження. Ще не розвіявся дим, а пожежники не встигли згорнути шланги, як до міліції приїхав 33–річний суддя цього ж суду із заявою, що на нього скоєно замах. За словами служителя Феміди, з вікна машини, яка обганяла його «Опель», по ньому зробили кілька пострілів. Кулі у суддю не влучили, пошкодили тільки скло. Обидві події логічно пов’язувались: підпал учинили в канцелярії і кабінеті потерпілого судді. Вогонь пошкодив кілька цивільних справ, покинутих на столі.

Українці вирвались у світ

Українці вирвались у світ

«В Україні впродовж третього кварталу цього року вчергове підтвердилася тенденція до зростання народжуваності», — підтвердив міністр юстиції України Микола Оніщук втішні статистичні дані органів реєстрації актів цивільного стану громадян. Так, упродовж липня–вересня 2008 року народилося 122,648 тисячі маленьких українців. Померло більше — 149,471 особа. За словами пана Оніщука, незважаючи на все ще негативне співвідношення кількості народжень до кількості смертей, цьогоріч маємо один із найкращих показників із початку 90–х років.

Ваш вихід, Дау!

Ваш вихід, Дау!

У Харкові російська кінокомпанія «Феномен Філмз» приступила до зйомок фільма «Дау», який планують показати на Каннському кінофестивалі 2010 року. Принаймні таку амбітну мету ставить перед собою генеральний продюсер кінострічки Артем Васильєв, отримавши для реалізації проекту 10 мільйонів доларів. Головною фішкою майбутньої стрічки стане її масштаб (окрім Харкова, фільм зніматимуть у Росії, Азербайджані, Німеччині, Франції та Швейцарії), а також натуральність зйомок. «Ми не збираємося комп’ютерним способом у постпродакшені прибирати якісь приміщення чи елементи будівель, — повідомив на прес–конференції в Харкові Артем Васильєв. — Усю реальність, яку ви побачите у фільмі, створимо вживу».

Всі статті рубрики