«Позитивна» вулиця

18.10.2008
«Позитивна» вулиця

Танцювальний майстер–клас від вихованців Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру. (Фото прес–служби Черкаського міського голови.)

Відтепер навчитися класно танцювати, до того ж без копійки в кишені, можна. Для цього в Черкасах, біля недавно відкритого за обласною адміністрацією музичного фонтану, міська влада організувала танцювальні майстер–класи. У вихідні на спеціально зведеному подіумі танцювальний «Фонтан–данс» для усіх бажаючих дві години ведуть вихованці та педагоги Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру. Уроки проходять у стилі клубних танців, хіп–хоп та диско.

«Фонтан–данс» триватиме в Черкасах, доки погода дозволятиме. Найближчим часом плануємо провести майстер–класи із танців «латино». А весною обов’язково продовжимо цю ініціативу: такі заходи відволікають підростаюче покоління від негативного впливу вулиці», — зазначає Віктор Бондар, заступник голови міського комітету у справах сім’ї та молоді, котрий відповідає за проведення «танців для всіх».

«Моя 13–річна донька Оксана вже два вихідні була на тих танцях. Ви б бачили, з яким гарним настроєм поверталася додому. У цю суботу і я хочу піти подивитися», — схвалила ініціативу влади у коментарі «УМ» черкащанка Інна Коваленко.