Стрибати в гречку треба цілком таємно

18.10.2008
Стрибати в гречку треба цілком таємно

Теа Леоні не може пробачити чоловікові зрад.

Сумні новини зазвичай поодинці не ходять. Щойно з’ясувалося, що Мадонна таки розлучається з Гаєм Річі: офіційний представник подружжя підтвердив цю інформацію — за його словами, співачка й режисер залишаються добрими друзями, тому до суду звертатись не будуть. Тут же про розрив оголосила ще одна пара: Девід Духовни і Теа Леоні.

Щоправда, про офіційне розлучення поки не йдеться, але речник подружжя оприлюднив заяву, в якій повідомив: зірка серіалу «Цілком таємно» вже певний час живе окремо від дружини. Теа не витримала постійних стрибків чоловіка у гречку, і хоча дуже старалася врятувати їхній шлюб, попросила Девіда на певний час позбавити її своєї присутності.

Проблеми у 48–річного Духовни були вже давно: спершу актор став залежним від переглядання порносайтів, без яких не міг провести й кількох годин, а потім пішов «наліво» і в реальному житті... Розуміючи, що в чоловіка не так «біс у ребро», як психологічні проблеми, Теа терпіла і, як могла, намагалася допомогти Девідові позбутися цієї залежності. Але самотужки вони з напастю не впоралися, тож у серпні Духовни за наполяганням дружини ліг у реабілітаційну клініку — лікуватися від секс–залежності.

Недавно кінозірку виписали, але стосунки в сім’ї, схоже, залишилися напруженими. За словами друзів пари, 42–річна Леоні поки що не може пробачити чоловіка, який завдав стільки прикрощів їй та двом їхнім дітям, дев’ятирічній доньці Медилайн та шестирічному Кідові. Шлюб подружжя Духовни триває вже майже 11 років — свого часу заради сім’ї Теа залишила успішну акторську кар’єру...