Найкраща мама і сексі–жінка

14.10.2008
Найкраща мама і сексі–жінка

Холлі Беррі з обкладинкою «Есквайра», перебитою на майку.

Холлі Беррі останнім часом нечасто з’являється на світських тусовках — навесні «оскароносна» «дівчина Бонда» народила свого первістка, і наразі всю себе присвячує сім’ї. «Холлі — найкраща мама, яка тільки може бути! Вона неймовірна», — розповідає 32–річний манекенник Габріель Обрі — батько маленької Нали, доньки Беррі. За словами Габріеля, вони з Холлі не збираються офіційно укладати шлюб, бо «й так зараз більше одружені, ніж будь–коли», зате виношують плани незабаром народити ще одну дитину.

Але те, що 42–річна кінозірка стала «домогосподаркою», не заважає їй залишатися відомою і красивою, а для когось — і найсексуальнішою жінкою сучасності. Саме таким титулом днями нагородив Беррі журнал «Есквайр». Свіжий номер часопису вийшов із фото Холлі на обкладинці — актриса сидить у такій самій позі, в якій у 2000 році позував для видання Білл Клінтон. А всередині журналу вміщена фотосесія «оскароносиці», вбраної у майки із принтами обкладинок «Есквайра» різних років.

Раніше звання найсексуальнішої з нині живих жінок за версією «Есквайра» в різні роки були удостоєні Анджеліна Джолі, Скарлетт Йоханссон та інші голлівудські звабливиці. Щодо Холлі, то вона зізналася, що «готова поділитися титулом найсексуальнішої з усіма жінками світу». «Я не дуже розумію, що це означає, але мені 42, і я щойно народила, тому згодна», — жартує актриса. На її думку, «бути сексуальною — це не означає провокативно одягатися і крутити задницею, ризикуючи вивихнути стегна. Сексуальність — це стан душі й відчуття повного життєвого комфорту. І треба любити себе навіть у найбільш несприятливі для цього моменти». Також Холлі вважає, що сексуальності їй додало материнство.