Прозора сексуальність

04.10.2008
Прозора сексуальність

Хоч би як пишалися своєю значимістю у світі моди Мілан, Лондон або Нью–Йорк, найважливішим усе одно залишається Париж. Саме на Паризький тиждень моди вважають найбільшою честю потрапити найкращі дизайнери, критики і моделі, саме тутешні модні тенденції мають найбільший вплив на смаки наступного сезону. А про те, скільки знаменитостей залюбки приїздять до Парижа з багатьох куточків планети, аби на власні очі побачити ту чи іншу колекцію, годі й казати.

Завтра в столиці Франції та світової моди завершується Тиждень моди сезону весна–літо–2009, в рамках якого свої колекції представляли модельєри та бренди зі світовими іменами — Вів’єн Вествуд, Соня Рікель, Givenchy, Balmain, Balenciaga... Чи не найнесподіванішою виявилася колекція Джона Гальяно для дому «Діор». Від дизайнера, який кермує цим славетним брендом уже понад десять років, очікували досить стриманої і класичної колекції. Але Гальяно здивував. Звісно, від невмирущих чорного, сірого й білого кольорів та вічного класичного крою дизайнер теж не відмовився. Але переважну частину його колекції складали яскраві барви, сміливі фасони і несподівані поєднання тканин різних фактур. Хочеш бути модною по–«гальянівськи»? Одягай закрите боді або топ із лакованої шкіри з довгою й повністю прозорою спідницею чи коротеньку квітчасту сукню з жорстким бюстом. А чи не найбільше на показі колекції Гальяно для «Діор» глядачам сподобалися оригінальні зачіски з дротяними каркасами, які дизайнер рекомендує наступного теплого сезону мати всім модним дівчатам.

Не менш сексуальні, але значно спокійніші за барвами моделі представила і Стелла Маккартні. Донька легендарного «бітла» радить жінкам звернути увагу на ніжні пастельні відтінки, не забуваючи при цьому про великі декольте і спокусливий — «в обліпку» — силует.