НОВИНИ ПЛЮС

02.10.2008

Шустера замінять Яценюк і Шуфрич

Відомі українські політики стануть ведучими суспільно–політичного шоу «Свобода на «Інтері». Як повідомляє прес–служба телеканалу «Інтер», до участі в проекті запрошені Інна Богословська, Леонід Грач, Михайло Добкін, Олександр Єфремов, Іван Кириленко, Володимир Литвин, Юрій Луценко, Євген Червоненко, Леонід Черновецький, Андрій Шевченко, Нестор Шуфрич та Арсеній Яценюк. Саме Яценюк вестиме перший випуск телешоу, яке вийде в ефір 10 жовтня о 21.30. Раніше аналогічну програму на «Інтері» вів Савік Шустер, який перейшов на телеканал «Україна».

Генсек Ради Європи вшанує Голодомор

Генеральний секретар Ради Європи Террі Девіс візьме участь в урочистостях із нагоди вшанування 75–ї річниці Голодомору 1932—1933 років в Україні. Як повідомив учора журналістам у Страсбурзі сам Генсек, він прийняв відповідну пропозицію Президента України.

Суд ліквідував «дочку» «Росукренерго»

Господарський суд Києва вчора виніс ухвалу про ліквідацію спільного дочірнього підприємства «Росукренерго» і «Нафтогазу України» — ЗАТ «Укргаз–Енерго». Як повідомляє «Інтерфакс–Україна» із посиланням на першого заступника міністра юстиції Євгена Корнійчука, суд першої інстанції також визнав недійсними рішення установчих зборів від 2 лютого 2006 року, затверджений установчими зборами статут «Укргаз–Енерго», державну реєстрацію ЗАТ, а також рішення єдиних зборів акціонерів товариства від 28 квітня 2007 року.