Зніміть вишиванку — візьміть косоворотку

27.09.2008

У Львові кілька національно–патріотичних громадських організацій виступили з ініціативою проведення відкритого всеукраїнського конкурсу на найкращу косоворотку, лужковську кепку, «жириновку», балалайку та іншу російсько–імперську атрибутику для народних депутатів України, що стали на шлях національної зради.

«Ми переконані, що народні депутати, зокрема, від Львівщини, які в парламенті підтримали курс на русифікацію України, прийнявши низку законопроектів, спрямованих на легалізацію двомовності в нашій державі, повинні бути «гідно» відзначені. Тому ми починаємо збір «нагород» у вигляді косовороток, кепок Лужкова, балалайок та іншої московської атрибутики для обранців, що зганьбили національну мову України», — сказав голова ВГО «Наша Україна» Юрій Антоняк.

До конкурсу запрошено всіх охочих, матеріал для виготовлення атрибутики для нардепів довільний. В акції будуть відзначені найоригінальніші художні та мистецькі витвори для «героїв»–зрадників України.

На думку громадських організацій, Львівщина і вся Україна повинна знати в обличчя своїх «героїв», що ведуть її русифікаційними манівцями.