Водій–убивця житиме. За ґратами?

Водій–убивця житиме. За  ґратами?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Позавчора приблизно о 5.30 мешканці Запоріжжя стали свідками ситуації, гідної фільму жахів. На зупинці громадського транспорту біля одного з торговельних центрів легковик «Жигулі», що мчав на шаленій швидкості проспектом Леніна, врізався в дерево. Очевидці ДТП кажуть, що шматки «дев’ятки» і людського тіла (на шляху «лихача» трапилася 50–річна жінка) розлетілися на десятки метрів!.. Ще одного потерпілого доправлено до реанімації.

Бандера з глини

Бандера з глини

На сьогодні відомий тернопільський скульптор Роман Вільгушинський (до речі, він є автором ще й пам’ятника Йосифу Сліпому в самому центрі Тернополя) уже завершив роботу з виготовлення глиняної постаті славнозвісного лідера Організації українських націоналістів Степана Бандери.

Хто ж потруїв дітей?

Хто ж потруїв дітей?

Учора відновив роботу один із трь­ох закритих днями на карантин дитсадочків — №44. Нагадаємо, тут 16 вересня на дизентерію та гастроентероколіт захворіло 11 дітей. Ще в 19 дошкільних закладах міста протягом останнього тижня у дітей були виявлені ентероколіти і гострі кишкові інфекції. Загалом захворіло 48 дітей. Більшість із них на сьогодні — у задовільному стані.

Заснути й не прокинутись

Заснути й не прокинутись

У вівторок о 3.38 ночі за московським часом у Малоярославецькому районі Калузької області, поблизу села Міхеєво, сталося зіткнення зареєстрованого в Білорусі мікроавтобуса «Мерседес–спринтер» із вантажівкою «Форд», припаркованою на узбіччі. Як повідомила прес–служба МНС України, в результаті ДТП загинуло дев’ятеро осіб, із них семеро чоловіків — громадян України, а також жінка, особу якої сьогодні встановлюють, та 42–річний білорус — водій мікроавтобуса. Крім того, двоє українців, чоловіки 1979 і 1986 років народження з травмами госпіталізовані до центральної райлікарні Малоярославця.

Молотком по Батьківщині

Молотком по Батьківщині

Із 26 по 28 вересня у Львові, на площі біля музею «Арсенал», відбудеться другий Всеукраїнський ковальський фестиваль «Залізний Лев–2008». Як повідомив голова оргкомітету Орест Івасюта, на фестиваль приїдуть позмагатись у майстерності понад 100 ковалів з усіх регіонів України.

Руйнівник ховався в конфорці

Руйнівник ховався в конфорці

Трагедія сталась надвечір вівторка, 23 вересня. Близько 20.25 у багатоповерхівці на вулиці Самбірській, 102, пролунав потужний вибух, який майже повністю зруйнував чотири квартири. Відразу потому на місце події прибули підрозділи МНС. Рятувальникам удалось витягнути зі зруйнованих квартир вісьмох людей, з яких двоє — діти 1995 та 2008 років народження. Дорогою до лікарні одна з постраждалих — 33–річна жінка — померла.

Наїлися винограду і вже не пахнуть

Наїлися винограду і вже не пахнуть

У наступному році Київський зоопарк відсвяткує своє 100–річчя. Проте столичний звіринець почав отримувати «подарунки» вже зараз. Так, днями від Харківського зоопарку до Києва приїхав презент — пара молодих скунсів. «На честь приїзду нових мешканців ми влаштували їм святковий обід. Скунси із задоволенням частувалися курчатами, щурами та виноградом. «Взагалі вони вважаються всеїдними тваринами, стандартний раціон скунсів складають комахи, ракоподібні, невеликі гризуни та риба, овочі, фрукти, трава, горіхи, зерна», — розповіли «УМ» у Київському зоопарку.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Штрафи озвіріють

Штрафи озвіріють

Закон, внесений Президентом України, учора був ухвалений Верховною Радою України. Він передбачає значне посилення штрафних санкцій за порушення Правил дорожнього руху. Згідно з законом, у середньому штраф за порушення правил становитиме близько 100 гривень. Для порівняння: досі за найпоширеніші порушення водії викладали від восьми до сімнадцяти гривень.

Всі статті рубрики