Друг із «ящика»

23.09.2008
Друг із «ящика»

Пошук партнерів для Періс Хілтон — спортивний інтерес.

Людям багатим і знаменитим складіше знайти собі справжніх друзів. Адже є небезпека, що людина товаришує з тобою тільки з меркантильних інтересів, а не зі щирої симпатії. От і найвідоміша світська левиця, мільйонерка Періс Хілтон часом відчуває брак дружнього спілкування, тому вирішила знайти собі вірного друга. Щоправда, в дивний спосіб, але світські левиці, мабуть, інакше й не вміють…

«Найкращий друг для Періс» — так називається нове реаліті–шоу, яке вийде на американському телеканалі Ем–Ті–Ві 30 вересня. Суть передачі полягає в тому, що спадкоємиця готельної імперії Хілтонів обирає з–поміж учасників того, хто найдостойніший стати її другом. Щось подібне було, скажімо, на російському ТБ, коли композитор Ігор Ніколаєв нібито вибирав собі наречену.

Протягом місяця учасники американського телешоу — 16 жінок і двоє чоловіків, відібрані з–поміж 300 тисяч охочих, — усюди супроводжували Періс. Наприкінці кожного тижня гламурна знаменитість називала імена тих, хто, на її думку, повинен залишити шоу. «Це так цікаво! — ділиться враженнями міс Хілтон. — Ці люди раніше ніколи не були на світських тусовках, вони навіть не уявляють, як це — бути знаменитістю! Мені було дуже цікаво показувати їм своє життя. Уявіть собі — вони навіть ніколи не літали приватним літаком!».

Зрештою найвідоміша тусовщиця Америки таки вибрала собі «найкращого друга». За її словами, ця людина відповідає всім її вимогам — вона «стильна, розумна і готова до постійної уваги папараці». Тепер свіжоспечені друзі нерозлучні, однак ім’я переможця Періс тримає в таємниці й не розголошуватиме доти, доки шоу не завершиться в телеефірі.

27–річній кралі так сподобалося обирати собі друга перед телекамерами, що незабаром вона планує запустити другу серію проекту, цього разу — на британському телебаченні. Претенденти на високе звання друга Періс Хілтон, відповідно, також будуть британцями.