Туманний Альбіон, з почином!

Туманний Альбіон, з почином!

Україна не може похвалитися підписаною угодою про екстрадицію з усіма країнами світу, що, у свою чергу, додає проблем вітчизняним правоохоронцям. Так, саме через це свого часу було неможливо здійснити екстрадицію екс–«губернатора» Сумщини Володимира Щербаня, затриманого у США за порушення міграційного законодавства. Втім є країни, з якими угода про екстрадицію підписана, от тільки подібного досвіду — кіт наплакав. Вітчизняні конвоїри прискіпливо відмічають, до яких країн вони їздили за розшукуваними в Україні злочинцями, а до яких ще ні. Торік до України вперше були проведені екстрадиції зі Швейцарії та Греції. А днями до цього списку приєдналася Великобританія, і цей факт у МВС України розглядають як вагомий поштовх у співпраці правоохоронців обох країн по лінії Інтерполу.

Злазьте, прокуроре, приїхали!

Злазьте, прокуроре, приїхали!

Працівників прокуратури часто звинувачують у заангажованості, іноді ловлять за «липку лапу» на хабарах, але, щоб керівника районної прокуратури спіймали за кермом краденої автівки... такої ганьби органи ще не знали! Можливо, любителя престижних, але чужих іномарок із прокурорськими погонами ніколи б і не спіймали, якби «Мерседес бенц», який він уподобав, не належав відомій німецькій фірмі EUROPCAR Gmbh Germany.

Ото посприяли...

Ото посприяли...

У райцентрі Лисянка Черкаської облас­ті працівники управління боротьби з організованою злочинністю обласної міліції взяли на «гарячому» групу, куди входив суддя районного суду та приватний адвокат. Ці двоє «поставили на потік» сприяння в оформленні спадщини на земельну ділянку, майно та грошові вклади.

Сам собі паспортист

Сам собі паспортист

У паспортному відділенні Придніпровського райвідділу міліції Черкас такого ще не бачили. У паспорті одного з черкащан була виявлена реєстраційна відмітка, поставлена саморобним штампом. Як виявилося, 40–річний Сергій виготовив його самотужки.

Всі статті рубрики