А корабель приплив

А корабель приплив

У Москві вчора почалося засідання керівників країн–членів ОДКБ (військово–політичної організації так званого Ташкентського договору, куди входять на чолі з Росією Уз­бекистан, Таджикистан, Киргизія, Казахстан, Білорусь, Вірменія). Головне завдання зібрання, як можна зрозуміти з коментарів чільників Генштабу ЗС РФ та кремлівських урядників, — отримати підтримку діям Росії з визнання Південної Осетії та Абхазії. Напередодні анонімні джерела «Інтерфасу» у Генштабі повідомляли, що йтиметься про можливість прийняти в майбутньому ці сепаратистські утворення до складу ОДКБ. У будь–якому разі Кремль, позбавлений міжнародної підтримки, намагатиметься видушити її зі своїх союз­ників по ОДКБ.

Як годувати сепаратистів з долоні

Як годувати сепаратистів з долоні

Кількість грошей, яку Москва виділить на підтримку Південної Осетії (зауважмо, де–юре, наразі чужої території!), перевершить видатки більшості власне російських регіонів. Проте, як пише газета «Вєдомості», «губернатори не заздрять і готові допомогти». Саме на сьогодні, за даними видання, у Кремлі пройде закрите засідання Держради, на якому губернатори мають обговорити весь комплекс заходів для відновлення Південної Осетії. «Якщо президент скаже надати допомогу — надамо ту, яка потрібна», — каже в інтерв’ю «Вєдомостям» керівник Псковщини Михайло Кузнєцов, відзначаючи, що вже 73 регіони Росії надали «гуманітарку» в Південну Осетію.

Ще один на рахунку

Ще один на рахунку

Сергій Марков прибув у четвер до аеропорту «Бориспіль», проте на територію України його не пустили, й він мусив повертатися назад до Москви. Офіційною метою приїзду пана Маркова до Києва була участь у науково–практичній конференції «Росія та Україна: оцінки сторінок спільної історії».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики