Нейтральна смуга

Нейтральна смуга

Сьогодні в білоруській столиці відбудеться футбольний матч молодіжних збірних Росії та Грузії. Спершу зустріч планували в Москві, але у світлі напруги між країнами УЄФА вирішила, що краще перенести матч на нейтральне поле.

Парад ураганів

Парад ураганів

Кариби ще не прийшли до тями після руйнівного урагану «Густав», а там уже «хазяйнує» черговий — «Ханна». Лише в Республіці Гаїті, яка займає західну частину однойменного острова, до вчора загинули щонайменше 68 осіб, повідомляє «Євроньюс».

М’яч примирення

М’яч примирення

Президент Туреччини Абдулла Гюл найближчої суботи відвідає Вірменію, щоб бути присутнім на матчі футбольних збірних двох країн у рамках відбіркового турніру чемпіонату світу. Це буде історичний візит, який засвідчить бажання обох країн налагодити взаємні відносини. Вірменія та Туреччина так і не встановили дипломатичних відносин після виходу першої зі складу СРСР 1991 року.

Данія і Німеччина об’єднаються

Данія і Німеччина об’єднаються

Данія і Німеччина позавчора підписали угоду про будівництво над Балтикою 20–кілометрового мосту, який з’єднає дві країни. Зведення двоповерхового автомобільно–залізничного мосту розпочнеться 2012 року і триватиме до 2018–го року. Автомобільна частина матиме чотири смуги руху, а залізнична — дві колії. Міст проляже над протокою Бельт–Фемарт і з’єднає розташований на німецькому острові Фемарт порт Путгарден із данським островом Лоланд.

Обмацування больових точок

Обмацування больових точок

Віце–президент США Дік Чейні вчора надвечір прилетів до Києва. За даними «УМ», відразу ж по прильоту він був запрошений на приватну вечерю до Віктора Ющенка на дачу в селі Нові Безрадичі під Києвом.

Всі статті рубрики