Простіше пройтися

Простіше пройтися

За повідомленням прес–служби київської підземки, вже за два дні до державного свята (22—23 серпня) можливі деякі обмеження в роботі Київського метрополітену. Станція метро «Вокзальна», де напередодні вихідних та святкових днів традиційно спостерігається збільшення кількості пасажирів, за ситуа­цією працюватиме лише в режимі «вихід». «Усі три ескалатори станції, з метою запобігти великим скупченням людей на платформі, працюватимуть на підйом», — повідомили «УМ» у Київському метрополітені.

Рекордна Євпаторія

Рекордна Євпаторія

Приурочене до Дня Державного прапора дійство над Каламітською затокою у присутності численних городян і відпочивальників мають спеціально зафіксувати представники Книги рекордів України. Полотнище розміром 21,6 на 14,4 метра замайорить над затокою на висоті понад 150 метрів. Таким чином, євпаторійці (ініціатором заходу виступає тутешній виконком) намагатимуться побити власний же минулорічний рекорд.

У погонах і без гумору

У погонах і без гумору

Південна Пальміра має намір «потягатися» з Києвом щодо проведення параду. Нехай не за розмахом, на вулицях під час військових заходів буде дещо менша кількість техніки та піших учасників, так різноманітністю. На відміну від столиці, яка географічно не може прийняти парад ВМС України, одесити матимуть можливість оцінити морську міць української держави — біля Практичного причалу пришвартуються кораблі та катери Західної військово–морської бази ВМС України.

Вільні бігуни

Вільні бігуни

На старт сьогоднішнього, вже третього, міжнародного легкоатлетичного пробігу вийде понад сто найсильніших спортсменів Криму, України та близького зарубіжжя, повідомили «УМ» у відділі молоді та спорту Севастопольської міськдержадміністрації.

Танки «помацали» Майдан

Танки «помацали» Майдан

Позавчора чимало киян мали змогу побачити на головній вулиці столиці генеральну репетицію військового параду. Від завтрашнього мілітарі–дійства на Хрещатику четверговий марш військових та бойової техніки відрізнявся лише часом проведення («Булати», «Гради», «Оси» і «Смерчі» рухалися нічним Майданом) та відсутністю Верховного Головнокомандувача. Цікаве спостереження: коли диктор умовно оголосив появу Президента Віктора Ющенка, деякі генерали з президії за звичкою навіть почали озиратися. Вочевидь, забули, що перебувають на репетиції, хоч і генеральній.

Всі статті рубрики