Вільний невільник

Вільний невільник

Гучна справа про незаконну діяльність «чорного трансплантолога» — хірурга з Ізраїлю Міхаеля Зіса — фактично луснула, як мильна бульбашка. Донедавна деякі юристи небезпідставно висловлювали припущення, що оголошений у міжнародний розшук хірург, який позбавлений у своїй країні ліцензії на лікарську діяльність, може виявитися «чистим» перед українським законодавством. Зрештою, саме так і сталося. У четвер, про що «УМ» повідомляла вчора, Ворошиловський райсуд Донецька виніс виправдальний вирок: «...Зіса Міхаеля виправдати за відсутністю в його діях складу злочину», зачитала підсумкове рішення суддя Ірина Бухтіярова.

«Конверт» на мільярд

«Конверт» на мільярд

Співробітники податкової міліції Сумщини припинили діяльність потужного конвертаційного центру, організованого на базі одного з підприємств Києва. Послугами «конверта» впродовж останніх трьох років скористалися до 500 суб’єктів підприємницької діяльності з Сумської, Донецької, Луганської та Київської областей. Обсяги тіньових операцій із незаконного отримання готівки склали майже один мільярд гривень!

Свято з міліцією

Свято з міліцією

Сьогодні і завтра працівники міліції постійно будуть напоготові. Ще б пак, адже з нагоди 17–ї річниці незалежності України, за даними МВС, у тисячі населених пунктів держави очікується проведення близько двох тисяч урочистостей, у яких прогнозується участь більше півтора мільйона осіб. Як повідомили «УМ» у Департаменті зв’язків з громадськістю МВС, охорону громадського порядку й безпеки під час масових заходів забезпечуватимуть більше 15 тисяч працівників міліції та дві тисячі військовослужбовців внутрішніх військ МВС.

Всі статті рубрики