Пий, красуне, оцет пінний!

23.08.2008
Пий, красуне, оцет пінний!

Красуня Меган Фокс.

Дівчата, хочете, щоб одразу два провідні чоловічі журнали визнали вас «найсексуальнішою жінкою світу»? Рецепт такий: випити вдень оцту, на ніч — мелатонін, а все тіло обмалювати дурнуватими татуюваннями. Вам смішно? А саме так виглядає і «доглядає» за собою американська кіноакторка Меган Фокс, найсексуальніша у світі у 2007 році за версією журналу FHM, і в 2008му — за оцінками часопису Maxim.

В одному з останніх інтерв’ю 22річна зірка фільму «Трансформери» зізналася, що вона «не з тих, хто сидить на дієтах і займається спортом», зате любить солодке та жирне. А щоб вивести з організму шкідливі й зайві речовини, Меган п’є суміш води та яблучного оцту. «Це миттєво очищає всю систему, — ділиться секретом красуня. — Така суміш допомагає жінкам позбутися зайвої ваги і проблем із менструальним циклом. Щойно я наїмся цукру — одразу п’ю оцет».

Лікарі називають такий спосіб «очищення» організму безглуздим і дуже шкідливим — насправді «дієта від Фокс» лише шкодить здоров’ю. А от гормон мелатонін, який Меган приймає для регулювання сну, менструального циклу, поліпшення роботи мозку та сповільнення старіння, — це справді доречна річ. Тільки в правильних кількостях. Ну й лавандова олія для розтирання тіла, що пропагує Меган, теж не завадить.

Що ж до татуювань, то Фокс розцяцькована ними вся. «Якось жила дівчинка, яка не знала любові, поки один хлопчик не розбив їй серце» — такий напис великими літерами вкриває ліву частину тулуба Фокс. «Ми всі глузуватимемо з позолочених метеликів» (цитата з «Короля Ліра») — на спині біля правого плеча. Великий портрет Мерлін Монро — на правій руці, вище зап’ястка. Дві хвилі — лівиця. Зірка і півмісяць — на правій нозі трохи вище кісточки. Вигадливий символ для сили — ззаду на шиї. «Брайан Остін» (ім’я бойфренда) — знизу живота.

До речі, Брайан спростував чутки про своє розлучення з Меган. Авжеж, як таку не любити…