Друга спроба чемпіона

15.08.2008
Друга спроба чемпіона

Папараці підловили Сенді на пляжі.

Знаменитий у минулому тенісист Борис Беккер надумав знову одружитися. Днями багаторазовий чемпіон Уїмблдону оголосив про заручини з Александрою (Сенді) Мейєр–Вельден — донькою свого колишнього менеджера, який помер у 1997 році.

Сенді, яка на 16 років молодша за нього, 41–річний Беккер знає змалку. Звісно, вона не одразу стала привабливою жінкою, а Борис до певного часу навіть і гадки не мав, що колись візьме це тендітне дівча за дружину. Тим паче що маленька донька менеджера товаришувала з Беккеровою дружиною, темношкірою красунею Барбарою, від якої рудий спортсмен має двох дітей. Їхній шлюб тривав до 2001 року, і, як усі вважали, був дуже щасливим. Але з віком тенісній зірці кольнув під ребро традиційний біс, і Беккер активно пострибав у гречку. Навіть був змушений визнати своєю ще одну дитину — доньку російської моделі–мулатки Анжели Єрмакової.

До речі, судячи з інших його романів, Борис узагалі надає перевагу темношкірим жінкам. Тому друзі тенісиста неабияк здивувалися, коли він повідомив, що не на жарт закохався у субтильну білошкіру білявку Сенді. Проте в них і справді все серйозно. Майже одразу після розриву Беккера з попередньою подружкою вони із Сенді, яка колись була моделлю, а тепер заробляє на життя дизайном ювелірних прикрас, почали жити разом, часто їздити на різні екзотичні острови й усім виглядом демонструвати романтичні стосунки. А незабаром планують і одружитися.