ЦИТАТИ ТИЖНЯ

08.08.2008

Юлія Тимошенко,
Прем’єр–міністр України
— про проблеми агропромислового сектору:

— Я дивуюся, як при міністрі, заступниках міністра, сільськогосподарських управліннях накопичилася така кількість проблем... Сьогодні у міністра аграрної політики день народження, тому більше я говорити не буду нічого на цю тему. Я замовкаю відносно критики. Але я вважаю, що ця проблематика накопичена штучно.

(СТБ)

 

Нестор Шуфрич,
народний депутат від ПР
— про переваги джипів над звичайними авто:

— У 25 років, усівшись за кермо свого першого джипа, я відразу оцінив його достоїнства. Щоправда, за дивних, м’яко кажучи, обставин. Ми їхали з приятелем — на щастя, з невеликою швидкістю, — і раптом він сміється: «Дивися, по дорозі якесь колесо котиться». Саме тоді я відчув труднощі в керуванні і, стиснувши зуби, кажу: «Можу тебе потішити, це... наше колесо».

(«Собитія і люді»)

 

Ярослав Сухий,
народний депутат від ПР
— про наслідки запровадження у ВР нової системи для голосування:

— Ясно, що кожен має голосувати сам за себе. Нема питань. Але в цьому випадку ці дії (вдосконалення системи) спрямовані на остаточний розвал коаліції чужими руками, а він, Яценюк, тут ніби ні при чому.

(сайт «Форум»)

 

Андрій Портнов,
народний депутат від БЮТ
— про намір Семенюк судитися з компанією Mittal Steel через проблеми на «Криворіжсталі»:

— Ані Кабмін, ані будь–який інший орган влади не виділятимуть гроші на міжпланетний шаховий турнір, який пропонує нам напівлегітимна голова Фонду держмайна. Захист інвестицій — це наше пріоритетне завдання. На це (судову тяганину) не те що гроші не виділятимуться, а й будуть зупинені всі спроби оскаржити договір купівлі–продажу з компанією Mittal Steel.

(«ПіК України»)

 

Наталія Лігачова,
редактор «Телекритики»
— про моду на «жовті» новини:

— Віднедавна, вмикаючи те, що тепер називається теленовинами, я дедалі частіше ніби опиняюся у світі «підсобки»... Це розумні дядьки і тітки, серед яких немало тонких і начитаних, роблять «новини для барбоса», щоби на ньому, на «барбосі», заробити побільше бабла для себе і для своїх хазяїв.

(«Телекритика»)