УТОЧНЕННЯ

29.07.2008

17 липня ц. р. в «Україні молодій» було надруковано матеріал «Прокурори не можуть і не хочуть». У публікації йшлося про обговорення на засіданні виїзної координаційної наради керівників правоохоронних органів Київщини питань дотримання законності, зокрема і щодо земельних оборудок, в Ірпінському регіоні.

Аналізуючи порушені проблеми, автор навів у кореспонденції слова, сказані депутатом Ірпінської міськради В. Бархоленком, зокрема: «Із достовірних джерел мені відомо, що прокурор Ірпеня та мер Бучі в складчину подарували йому ключі від котеджу в місті Ірпінь по вул. Ломоносова, 37–в. Саме тут живе на вихідних прокурор області. Правда, будинок, вартістю 900 тисяч доларів, оформлений на його брата...».

Прокурор Київської області Олександр Гардецький звернувся до редакції з листом, в якому зазначає: «... що вказаний котедж придбано братом ще влітку 2007 року, а я був призначений на посаду прокурора Київської області 11 лютого 2008 року, і... що до свого призначення я не знав ні прокурора Ірпеня, ані мера Бучі».