НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Гаряче, гарячіше, ще гарячіше

Гаряче, гарячіше, ще гарячіше

Грузино–російський конфлікт перейшов на новий рівень: Росія вперше визнала, що її літаки справді літали над територією Південної Осетії — бунтівного регіону в складі Грузії. Раніше Грузія не раз висувала РФ такі звинувачення, однак досі офіційні речники Москви обурено спростовували або щонайменше відмовчувалися на ці закиди.

Кривавий диктатор — російський герой?

Кривавий диктатор — російський герой?

Після скандального завершення проекту «Великі українці» про те, хто власне переміг у змаганні за титул «великого», більшість «звичайних» українців уже майже забули. А от у Росії проблеми, пов’язані з визначення найвеличнішого в історії держави героя, ще тільки починаються. 12 червня проект, який у російському варіанті називається «Ім’я Росії», перейшов на новий етап: із п’яти сотень політичних, громадських та культурних діячів були відібрані 50 «півфіналістів». Вони й продовжили боротьбу за право називатися найвеличнішим героєм російського народу. Кому він хотів би віддати пальму першості, народ визначає сам — голосуючи за своїх улюбленців в інтернеті. І поточні результати цього голосування неабияк бентежать навіть самих росіян: лідером проекту став Йосип Сталін, який станом на вчорашній полудень набрав 197 тисяч 939 голосів. Друге місце поки що посідає Володимир Висоцький зі 146 тисячами 776 голосами, третє — Володимир Ленін, за якого проголосували 120 тисяч 698 користувачів усесвітньої мережі.

І на Місяці могли яблуні цвісти

І на Місяці могли яблуні цвісти

Місяць, виявляється, зовсім не такий, як вважалося раніше. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, американські вчені отримали сенсаційні дані, що відкривають нові подробиці про виникнення природного супутника Землі.

Всі статті рубрики